Despre noi

Sauna Brasov – partener oficial al DOMO WELLNESS Sentiotec(parte a grupului Harvia), va ofera o gama larga de saune tip finlandez (uscate), saune mixte (dotate atat cu soba electrica cat si cu panouri radiante infra IR), infrasaune, case si casute din lemn. Saunele sunt executate din materiale de calitate superioara import Germania si Austria: molid scandinav, cedru rosu,hemlock Canadian,tei extra, sobe Austria si aparatura de control gama Sentiotec si Harvia, la preturi fara concurenta.

Producem incepand cu anul 1995 ,sub licenta austriaca saune atat pentru piata europeana (exportam anual 2000-3000 saune) ,cat si pentru piata interna.Saunele noastre respecta cu strictete toate normele UE de calitate si siguranta in functionare.

 

Detinem certificare de calitate ISO 9001 si DEKRA Germania pentru fabricarea diferitelor tipuri de sauna . Oferim garantie 2 ani de zile pentru toate produsele noastre.

Saunele sunt executate in urmatoarele tipuri constructive:

  • Tip ELEMENT cu pereti sandwich din lambriuri verticale, izolatie ecologica cu vata minerala si folie din aluminiu, pentru o bariera termica adecvata, de exemplu modelul RELAX, PANORAMA, BALANCE
  • Tip MASIV din pereti modulari din grinzi orizontale de 40mm, imbinate in dublu nut si feder, ca de exemplu Sauna KOMFORT, ALASKA, POLARIS, WELLFUN.
  • Executam si modele de lux din material exotice (ex. Hemlock, cedru rosu).
  • Modele de lux, exclusiviste LINDEA

Saunele pot fi dotate la cerere si cu instalatii auxiliare (optionale) ptr cromoterapie,
sistem audio cu conexiune prin Bluetooth , posibilitate de comanda de la
distanta prin smartphone, etc

Varietatea modelelor permite instalarea lor in apartamente, mansarde, demisoluri, etc. iar modelele de sauna COUNTRY, LAVA, SOLIDE COMPACT dotate cu soba pe lemne sau cu alimentare electrica sunt ideale pentru gradina dumneavoastra, avand un puternic efect OUT-DOOR. Executam saune si pentru comenzi speciale, in afara modelelor din catalog si asiguram garantie 2 ani, atat pentru partea din lemn cat si pentru partea electrica.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.