Saune uscate mixte + INFRA, biosauna

Saunele din lemn masiv sau cele cu pereti tip sandwich pe care le fabricam, sunt prevazute si cu 1-4 infraradiatoare cu spectru complet de radiatie model ECO/DIR ,care functioneaza in marja de infraradiatii 0,5 micrometri -4 micrometri (A scurta,B medie si C lunga ), radiatiile neconforme fiind filtrate . Toate infraradiatoarele Full Spectrum produse de firma mama Sentiotec sunt verificate si calibrate in laboratoarele SEIBERDORF Austria.
-Zona infraradianta este recomandata in scop terapeutic ,fiind adjuvant ptr durerile de spate,cervicale,lombare,spondiloze si pentru recuperare sportiva si medicala.

• Peretii saunei au grosimea de 40 mm(cele din lemn masiv) si 65 mm (cele tip sandwich)

NOTA:
-in urma testelor de laborator, ambele variante izoleaza la fel de bine , cele din lemn masiv nu necesita izolatie suplimentara.
-Elementele(panourile modulare) se imbina cu ajutorul sistemului nut si feder, inlesnind astfel o asamblare simpla si eficienta,fara pierderi de caldura.

• Usa si geamurile fixe sunt realizate din sticla ESG securit,g= 8 mm , termorezistenta.
• Utilizam sobe profesionale modele variate din gama Sentiotec/HARVIA (vezi accesorii) cu o putere instalata intre 3-24 kw/220v/380v atat in varianta cu comanda incorporata cat si cu panou de comanda extern/intern
• Sobele permit reglarea temperaturii intre 40-110 grd C, au diverse setari pentru oprirea/pornirea saunei, a ventilatorului, a intensitatii luminii, al radiatiilor, etc, in functie de model. Panourile de comanda sunt prevazute cu senzor de temperatura si protectie la supraincalzire.

Scrie un mesaj

Cerere oferta

    Adauga schite:
    Fisiere acceptate: .doc, .docx, .pdf, .jpeg, .jpg, .png

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.